KUVARS TAŞININ ÖZELLİKLERİ ve FAYDALARI

11-08-2015 16:26

KUVARS TAŞININ ÖZELLİKLERİ ve FAYDALARI

Kuvars Taşı helezonik spiralli kristallerin formu nedeniyle gezegendeki en güçlü şifa verici ve enerji verici taş olarak bilinir. Yeryüzünün her yerinde kolay bulunabilir taşlardandır.

Kuvars taşının öne çıkan başlıca özellikleri arasında enerji emici özelliği öne çıkar. Çektiği enerjiyi emer, depolar ve düzenleyerek yeniden dışa aktarır. Tıkanık enerjiyi açmak için ideal bir taştır.

Tamamlayıcı tıpla ilgilenen uzmanların bir kısmı Akupunktur iğnelerinin dışını kuvars taşıyla kaplar. Çünkü normal iğnelere göre daha fazla şifa etkisi olduğu kabul edilir.

Bir kuvars taşı elinizde tuttuğunuzda biyomanyetik enerjinizi ikiye katlarsınız.

Kas denemelerini geliştirirken radyasyona karşı koruyucu etkisi vardır. Kuvars taş, elekromanyetizm üretirken statik elektriği dağıtır. Vücutta meydana gelen ağrı bölgelerine tutulduğunda ağrıyı hafifletir. Ruhu dengeleyen özelliği sayesinde fiziksel boyutla zihin arasında bağ kurar.

Psişik yetenekleri arttırıcı etkisi nedeniyle evinizin bir köşesinde bulundurmanız veya bu taştan yapılan takı ve aksesuarları kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Kuvars taşı konsantrasyonu arttırıcı etkisinden dolayı meditasyon da kullanılan öncelikli taşlardandır.

Yorum Yazın

Adınız Soyadınız

E-Mail Adresiniz

Yorumunuz

DİĞER BLOG YAZILARIMIZ




COPYRİGHT © SİTENİN TÜM HAKLARI NET'E AİTTİR.