LAL TAŞININ ÖZELLİKLERİ VE FAYDALARI

11-08-2015 16:28

LAL TAŞININ ÖZELLİKLERİ VE FAYDALARI

Lâl Taşı güçlü enerji veren, canlandırıcı bir taştır.

Çakraları temizler ve yeniden enerji verir. Canlandırır, arındırır ve enerjiyi dengeler, gerektiğinde mutluluk veya tutku verir. Yaklaşan tehlikeyi haber verdiğine inanılır. En verimli taşlardan biridir. Mineral bazlı olduğundan pek çok değişik şekildedir ve bunların her biri genel özelliklerine ilaveten farklı özelliklere sahiptir.

*Lâl Taşı aşka ve sadakate ilham verdiği düşünülür. Cinsel güdülerini dengeler ve duygusal uyumsuzlukları giderir. Bu bir bağlılık taşıdır.

*Lâl Taşının hipofiz beziyle güçlü bir bağı vardır. Geniş farkındalık sağlar ve geçmiş hayatlarla ilgili hafızayı tetikler. Diğer taşları harekete geçirerek etkilerini çoğaltır. Negatif çakra enerjisini temizler. Kare şeklinde kesilmiş Lâl Taslarının iş hayatında başarı getirdiğine inanılır.

*Psikolojik olarak kendiniz ve başkalarıyla ilgili algılarınızı keskinleştirir. Artık işinize yaramayan kökleşmiş davranış kalıplarını yok ederi kendiliğinden oluşan bilinçaltı sabotajları ya da dirençleri baypas eder. Zihinsel olarak eski, yararsız ve köhne düşünceleri atmanıza yardım eder. Duygusal olarak sınırlamaları ve tabuları kaldırır. Kalbi açar ve özgüveni yerleştirir.

İYİLEŞTİRME ETKİSİ : Lâl taşı bedeni canlandırır. Metabolizmayı hızlandırır. Kişinin omurga ve hücresel bozukluklulara iyi geldiğiyle bilinir, kanı, kalbi, ve akciğerleri temizlediği düşünülür, kişiye yeniden enerji verir. DNA’yı canlandırır. Bu taşı kulak memeleri, parmaklar veya kalp üzerine derisine temas ettirin. Şifa için uygun şekilde derinin üzerine yerleştirin. Geçmiş hayatları hatırlamak için üçüncü gözün üzerine koyun.

Yorum Yazın

Adınız Soyadınız

E-Mail Adresiniz

Yorumunuz

DİĞER BLOG YAZILARIMIZ




COPYRİGHT © SİTENİN TÜM HAKLARI NET'E AİTTİR.