AYTAŞI TAŞININ ÖZELLİKLE VE FAYDALARI

11-08-2015 15:05

AYTAŞI TAŞININ ÖZELLİKLE VE FAYDALARI

Aytaşı ‘’ yeni başlangıçların taşı’’dır.

Adından da anlaşılacağı üzere güçlü bir şekilde aya ve sezgilere bağlıdır. Ay gibi taşı da yansıtıcıdır ve bize ayın büyüyüp küçüldüğünü, bu yüzden de her şeyin bir değişim döngüsünün parçası olduğunu anımsatır. En güçlü etkisi duyguları yatıştırmasıdır.

Aytaşı bilinçaltındakinin farkına varmayı sağlar ve sezgiyle empatiyi yüceltir. Aytaşı geleneksel olarak psişik yeteneklerinizin kabullenmesini teşvik etmesi bakımından kolye olarak takılabilir. Erkek-dişi enerjilerini dengeler ve kadın yanlarıyla iletişim kurmak isteyen erkeklere yardımcı olur.

Duygusal olarak Aytaşı kişinin duygusal dengesizlikleri ve stresi yatıştırır, duyguları dengede tutar. Duygusal zekâyı geliştirdiği düşünülür. Karın bölgesine yerleştirildiğinde eski duygu kalıplarını anlaşılmaları ve sonra yok edilmeleri için dışarı çeker. Derin duygusal iyileşme sağlar ve duygusal strese bağlı üst sindirim yolları rahatsızlıklarını tedavi eder.

Fiziksel olarak kadınların üreme döngüsünü güçlü bir biçimde etkiler. Epifiz beziyle bağlantılıdır ve hormon sistemini dengeler, sıvı dengesizliklerini eşitler, biyometrik saate uyum sağlar. Şok vakalarında yararlıdır ve hiperaktif çocukları sakinleştirmede kullanabilir.

Aytaşı sindirim ve üreme sistemlerine, gıdaların özümsenmesine, toksinlerin atılmasına yardım eder, İdrar tutukluğuna iyi geldiği düşünülür, deri, saç, gözler, karaciğer ve pankreas gibi etli organların dejeneratif rahatsızlıklarının giderilmesine yardımcı olur. Âdet öncesi sendromu, gebe kalma, hamilelik, çocuk doğurma ve emzirme için mükemmel bir taştır.

Aytaşı taşını Hindistan, Sri lanka, Avustralya gibi ülkelerde görmek sıklıkla mümkün.  Bu taşı ister yüzü olarak takın veya bedeninizin uygun bir yerine yerleştirin; spritüal deneyimler için alına ve duygular için karın bölgesine veya kalbe konulmalıdır. Kadınların dolunayda Aytaşı’ını uzaklaştırmaları gerekebilir.

Yorum Yazın

Adınız Soyadınız

E-Mail Adresiniz

Yorumunuz

DİĞER BLOG YAZILARIMIZ




COPYRİGHT © SİTENİN TÜM HAKLARI NET'E AİTTİR.