FLORİT TAŞININ ÖZELLİKLERİ VE FAYDALARI

11-08-2015 15:08

FLORİT TAŞININ ÖZELLİKLERİ VE FAYDALARI

Florit, özellikle de psişik düzeyde son derece koruyucu bir taştır.

İçinizde dış etkiler iş başındayken farkındalığınızın artmasına yardım eder ve psişik yönlendirmeyle aşırı zihinsel etkiyi kapatır. Bu taş aurayı temizler ve dengeler.

Bilgisayar kaynaklı ve elektromanyetik strese karşı son derece etkilidir. Uygun şekilde yerleştirildiğinde jeopatik stresi engeller. İyileştirme amaçlı kullanılan Florit negatif enerjileri ve her türden stresi çeker. Bedende mükemmel işlemeyen her şeyi temizler, arındırır ,yok eder ve yeniden düzenler.                                                                     

*Florit ruhsal enerjileri topraklar ve birleştirir. Önyargısız tarafsızlığı destekler ve sezgisel güçleri yükseltir, Yüksek ruhsal gerçekliklerin farkında olmanızı sağlar ve ruhsal uyanışınızı hızlandırılır zihninizi odaklar ve onu evrensel zihninize bağlar.

Florit, gruplara denge getirir, onları ortak bir amaç etrafında birleştirdiği düşünülür.

*Bu taş kaosun üstesinden gelir; fiziksel, duygusal ve zihinsel bedenleri yeniden organize eder. Psikolojik olarak belirli davranış kalıplarını yok eder ve bilinçaltının kapısını yavaşça açar, bastırılmış duyguları çözüm için yüzeye çıkarır. Özgüven ve beceriyi artırır, konsantrasyon artırır.

Yeni bilgileri özümsemenize yardım eder ve hızlı düşünmeyi teşvik eder. Duygusal olarak Florit dengeleyici bir etkiye sahiptir. Zihnin ve duyguların beden üzerindeki etkilerini anlamanıza yardım eder. İlişkilerde dengenin önemini öğretir. Fiziksel olarak dengeye ve koordinasyona yardımcıdır.

Yorum Yazın

Adınız Soyadınız

E-Mail Adresiniz

Yorumunuz

DİĞER BLOG YAZILARIMIZ




COPYRİGHT © SİTENİN TÜM HAKLARI NET'E AİTTİR.